2011. november 14., hétfő

Selenát teljesen kiborítja a Bieber-bébi ügy

Az egész világ Justin Bieber esetleges zabigyerek-ügyétől hangos, s szegény Selena már teljesen ki van borulva. Selena mindenben Justin mellett áll, de lassan már kezdi elveszíteni a türelmét. Nap mint nap ezrek faggatják a fejleményekről, köztük vadidegenek és a legközelebbi családtagjai is. A Gomez-család nem rajong Justinért, ezért ők abban bíznak, a románc mielőtt véget ér a két tinisztár között. Selena édesanyja úgy véli, teljesen mindegy, bizonyítható-e az énekes apasága, úgy is egyértelmű, hogy az "ijú Don Juan" nem a lányához való. Érthető tehát, hogy a Varázslók a Waverly helyből sztárja alig várja, hogy mielőbb véget érjen a megalázó hercehurca. Sajnos viszont úgy is elképzelhető, hogy sokan a bébi-botránnyal kötik majd össze Bieber nevét a Baby helyett...

2011. november 11., péntek

Hit the lights

Az ígérthez képest 3 nappal előbb megtekinthető már a youtube-on az új klipnek, a Hit the lights c. számnak a premierje!!
http://www.youtube.com/watch?v=6efw7hPb_Dc&feature=player_embedded#!

Érdekes lesz, már alig várom! :) Ti is?

2011. október 14., péntek

Új klip készül!!

Selena már forgatja új klipjét, most a Hit the lights című számához.
Ti is úgy várjátok mint én? ;)

2011. augusztus 10., szerda

Selena & Justin. Vajon mit hoz a jövő?

A Teen Choice Awardson taroló Selena Gomez a héten igazán visszafogottan viselkedik, ha a barátja neve szóba kerül. Bár a pletykákkal ellentétben még nem szakítottak Justin Bieber-rel, az biztos, hogy mosolyszünet van. A mindig vidám Selena láthatóan kevesebbet mosolyog, és bár sokszor lehengerlő , most még szexisebben öltözködik, mint valaha. A jól értesült bennfentesek szerint amúgy megint elkezdett sms-ezni Nick Jonas-szal, hogy ezzel is bosszantsa a kanadai tinisztárt! Fura, pedig Nick az anyukájának is bemutatta már új kedvesét , de hát ki tudja, mit hoz a jövő...

Selena felhagy az énekléssel

Ezt nyilatkozta Selena:
"Azt hiszem sok ez már nekem. Egyszerre vagyok színésznő és énekesnő, de ez a kettő együtt nagyon sok most. Ha választanom kell majd, valószínűleg a színészetre voksolok majd.  Persze a zene örökké az életem része marad, még ha ez csak egy kis dudorászást jelent a házban vagy a kocsiban. Érzem, hogy én színésznőnek születtem!"
 De ezzel még ráérünk! Most fejezte be turnéját, és épp egy videoklippen dolgozik, aminek a premierjét Nov. 16. mutatják be. :)

Albumai

  • When the sun goes down
  • Year without rain
  • Kiss & tell
    Legújabb számai: 
    http://www.youtube.com/watch?v=EgT_us6AsDg

    http://www.youtube.com/watch?v=BzE1mX4Px0I&ob=av2e


    2011. augusztus 9., kedd

    Selena filmjei

    • Monte carlo (2011)
    • Ramona és Beezus (2010)
    • Varázslók a wawerly helyből - A film (2009)
    • Hercegnő védelmi program (2009)
    • Hamupipőke-történet (2008)
    • Horton (2008)
    és még pár régebbi filmben/sorozatban..


    Selena Gomeznek saját divatmárkája van!


    Dream out loud a márka neve. Itt van pár kép az új kollekcióról :))
    Még több infót és képet itt találtok.