2012. április 24., kedd

Selena újra a The Scene-nel

Már két hónapja, hogy Selena kijelentette, különváltak útjaik bandájával, a The Scene-nel, azonban tegnap este ismét együtt léptek fel.

Még február közepén jelentette be Selena Gomez, hogy szeretne a színészetre koncentrálni, ezért szakít bandájával, a The Scene-nel. A rajongók teljesen ledöbbentek a hír hallatán.
Kedvencüknek már sokszor volt olyan kijelentése, miszerint végleg felhagy a zenéléssel, azonban eddig még egyszer sem tartotta be ígéretét. Ezúttal úgy tűnt, valóban komolyan beszélt az Disney-csillag, egészen a legutóbbi fellépéséig, amikor ismét a bandájával állt színpadra.
Sel eddig tényleg a színészetre koncentrált, folyton a Spring Breakers forgatásával volt elfoglalva, de most, hogy a film felvétele befejeződött, úgy tűnik, ismét szeretne visszatérni a köztudatba zenészként is.
Pár napja a Dancing With The Stars nevezetű amerikai vetélkedőben adta elő legújabb számát, a Hit the Lightsot, és mindenki meglepetésére egykori zenekara, a The Scene kisérte őt.
http://www.youtube.com/watch?v=Ux0QkE9WULQ&feature=player_embedded

Forrás: http://starity.hu/magazin/26703-selena-gomez-ismet-a-the-scene-nel-lepett-fel/?utm_source=starity.hu&utm_medium=rss&utm_campaign=starityrss#ixzz1sykhdGBx

Selena Afrikába utazik hogy segítsen..


Selena Gomez mint az UNICEF legfiatalabb nagykövete, 2009-ben utazott először krízisövezetbe, Ghánába, ahol segélycsomagokat osztottak szét a rászoruló családoknak. Idén újra Afrikába látogat, hogy segítsen.
Selena időbeosztása elég szűk, hiszen nemsokára elkezdi forgatni legújabb akciófilmjét, májustól kapható lesz az első parfümje, és év végére még új zenével is szeretné meglepni rajongóit. Ezek mellett mégsem feledkezik meg nagyköveti teendőiről. Április 11-én látogatott az UNICEF New York-i központjába, ahol egyeztették a következő utazás részleteit, megismerte leendő útitársát és sok ezer dollár értékben vásárolt játékokat, ruhákat, tanulási segédeszközöket, tartós élelmiszereket, amelyeket a segélycsomagon túl szeretne a bajban lévő családoknak adni.
Az ex-Disney-sztárnak nem ez az egyetlen projecte a szervezettel: azon dolgoznak, hogy felhívják a világ figyelmét a Száhel-övezetre, ahol egymillió gyermek van veszélyben. Az UNICEF magas tápanyagtartalmú, speciális élelmiszert osztott szét az övezetben, amely június végéig biztosítja az ellátást számukra – olvasható a szervezet hivatalos magyar oldalán –, ám a gyermekek sorsa június után bizonytalan.
Egyelőre az afrikai utazás időpontjáról pontos információt még nem hoztak nyilvánosságra, de Selena nyilatkozatai alapján már nagyon várja, hogy újra segítshessen a hátrányos körülmények között élő családoknak. Az UNICEF mellett Selena április 20-ától hivatalosan a Ryan Seacrest alapítvány első számú nagykövete is, amely a beteg gyermekek álmait próbálja valóra váltani.
Selena Gomez ismét Afrikába látogat


Forrás: http://starity.hu/magazin/26810-selena-gomez-ismet-afrikaba-latogat/?utm_source=starity.hu&utm_medium=rss&utm_campaign=starityrss#ixzz1syjMZHgv

Új Hit The Lights videóklip

A napokban kijött egy új videóklip a Hit The Lights c. számhoz.
Nektek melyik tetszik jobban?

VAGY

2012. április 5., csütörtök

cuki videóklip Selena rajongóival :)

Selena már többször bebizonyította, hogy fontosak számára a rajongói, hiszen nem is olyan rég a készülő parfümjének illatáról is lehetett szavazni az interneten, és most a kiválasztott szerencsés rajongók szerepett kaphattak Selena egyik videójában.
A nagy sikerű Love You Like A Love Song című dalhoz készült el a dalszöveggel ellátott hivatalos videó, ám nem a jól megszokott meganimált vagy digitális technikával felruházott kisfilmre kell jelen esetben gondolni: ebben a klipben a rajongók kezükre írva vagy éppen hatalmas táblákra megrajzolva mutatják a feliratokat.

http://www.youtube.com/watch?v=TkWLtuI849o

Forrás: http://starity.hu/magazin/26170-selena-gomez-kulonleges-videoval-rukkolt-elo/?utm_source=starity.hu&utm_medium=rss&utm_campaign=starityrss#ixzz1rAyG96gD

meghosszabították a Selena haját

Nemrég befejezte a Spring Breakers forgatását, és egyből hajat is változtatott.
"Most, hogy a Spring Breakersnek vége, elkészült a hajam a következő filmre :)" - írta Selena a Twitterén. Itt egyébként az Aftershock című filmre utalt, melynek már megkezdték a forgatását Chilében.