2012. április 24., kedd

Selena újra a The Scene-nel

Már két hónapja, hogy Selena kijelentette, különváltak útjaik bandájával, a The Scene-nel, azonban tegnap este ismét együtt léptek fel.

Még február közepén jelentette be Selena Gomez, hogy szeretne a színészetre koncentrálni, ezért szakít bandájával, a The Scene-nel. A rajongók teljesen ledöbbentek a hír hallatán.
Kedvencüknek már sokszor volt olyan kijelentése, miszerint végleg felhagy a zenéléssel, azonban eddig még egyszer sem tartotta be ígéretét. Ezúttal úgy tűnt, valóban komolyan beszélt az Disney-csillag, egészen a legutóbbi fellépéséig, amikor ismét a bandájával állt színpadra.
Sel eddig tényleg a színészetre koncentrált, folyton a Spring Breakers forgatásával volt elfoglalva, de most, hogy a film felvétele befejeződött, úgy tűnik, ismét szeretne visszatérni a köztudatba zenészként is.
Pár napja a Dancing With The Stars nevezetű amerikai vetélkedőben adta elő legújabb számát, a Hit the Lightsot, és mindenki meglepetésére egykori zenekara, a The Scene kisérte őt.
http://www.youtube.com/watch?v=Ux0QkE9WULQ&feature=player_embedded

Forrás: http://starity.hu/magazin/26703-selena-gomez-ismet-a-the-scene-nel-lepett-fel/?utm_source=starity.hu&utm_medium=rss&utm_campaign=starityrss#ixzz1sykhdGBx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése