2012. augusztus 7., kedd

Selena "magánélete"

A mostanában színészkedni próbáló Selena Gomez már viszonylag régen együtt van Justin Bieberrel, de ettől még nem veszi túl komolyan a magánéletét – írja a Femalefirst. Egy interjúban arról faggatták, hova tart a kapcsolatuk az énekessel, amire elárulta, hogy nagyjából sehova: "Szerencsés vagyok, nagyon jól érzem magam így. De 20 éves vagyok. Semmit nem veszek túl komolyan a magánéletemben. Remek barátaim vannak, és sok embert nagyon szeretek. Úgy érzem, minden a magától érkezik. A házasság megtörténik majd, ha minden úgy áll az életemben" – mondta Gomez, aki a szüleitől való elköltözést sem sürgeti, mert hogy nagyon jól érzi ott magát.

A legújabb források szerint Justin szemtől szemben kijelentette barátnőjének, Selenának: „Túl jó vagyok neked!” Bár sok fanatikus rajongó egyetért ezzel, és több fórumon is olvashattuk már, hogy Selenának többre kellene értékelnie egy ilyen fiút, mint amilyen Justin. Mint korábban megtudtuk, Selena úgy érzi, Justin túlságosan hozzászokott a tényhez, hogy a lány mellette van.

Selena egyik barátja elárulta a Star magazinnak: „Justin néha annyira arrogáns és gyerekes. Mi, Selena barátai régóta mondjuk már, hogy hagyja el végre. Ám mikor Selena elhatározza, hogy megteszi ezt a nagy lépést, Justin mindig kiengeszteli őt valamilyen romantikus gesztussal.”

A két popcsillag románca kisebb-nagyobb (inkább nagyobb) döccenőket kénytelen elviselni. Most éppen minden rendben, reméljük, így is marad!

Bieber jelenleg Japánban turnézik, Selena pedig kapva kapott az alkalmon, hogy kedvesével együtt fedezzék fel a Távol-kelet izgalmait. Persze nem bírták ki bolondozás nélkül, egy tipikus, ízig-vérig turistafotót posztoltak egy összegraffitizett fal elől. Figyelemre méltó, hogy nem viszolyognak a kamerától, noha Selena filmet forgat (Spring Breakers címmel) Bieber pedig turnézik, úgyhogy éjjel-nappal a vakuk kereszttüzében vannak.


Ezeket találtam itt-ott.. fura..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése