2012. augusztus 7., kedd

Lesz új album! :)

A fiatal tehetség az elmúlt hónapokban csak a színészetre koncentrált, azonban most már vissza szeretne térni a zeneiparba.

Mindenki szemtanúja lehetett annak, hogy Selena Gomez az elmúlt hónapokban rengeteget dolgozott különböző filmeken, rengeteget utazott és még díjakat is szerzett munkásságával.
A napokban az E!Newsnak adott interjút az exvarázsló, aki elárulta, hogy a következő albuma sokkal érezelmesebb lesz, sokkal közelebb fog állni hozzá, mint az előzőek: „Azt hiszem, ez lesz a legszemélyesebb.Olyan dolgokról akarok dalokat írni, amikről még soha nem beszéltem, és elmesélni egy történetet ezzel az albummal. A nap végén csak a saját zenémet csinálom, mert ez az, amitől boldog leszek. Ez nagyon muris, mert azt akarom, hogy az emberek táncoljanak rá, és legyen boldogok.”
Selena azt is elárulta, hogy szerelmének új albuma, a Believe igazán elnyerte tetszését, és ő is hasonló albumot szeretne.


Forrás: http://starity.hu/magazin/28804-selena-gomez-uj-albummal-keszul/#ixzz22qPHBeif
 

Selena élete dióhéjban

A kisvárosi lányból Hollywood egyik legfénylőbb tinicsillaga lett. Selena Marie Gomez betöltötte a 20. életévét.
20 éves lett Selena Gomez
A mexikói származású színész-énekesnő hamar belopta magát a tinik szívébe. Selena Gomez fiatalon, már 10 évesen elkezdte építeni karrierjét, és egészen máig meg sem állt a sikerhez vezető úton. Nézzük is meg, mi történt 20 év alatt Selenával!

1992. július 22-én született Grand Prairie városában, Texasban. Fiatal édesanyja színészkedett, és a kis Selenát gyakran elvitte magával a színházi próbákra, aki már ekkor eldöntötte, hogy színésznő akar lenni. Első szerepét a Barney & Friends című gyerekműsorba kapta meg és itt barátkozott össze Demi Lovatóval, akinek szintén itt indult színészi karrierje. Selena az évek során több filmben is szerepet kapott, például a Kémkölykök 3D – Game Overben, vagy a Brain Zappedben. Mégis a legnagyobb áttörést Alex Russo karaktere hozta meg neki, amikor megkapta a Disney Channel sorozatának, a Varázslók a Waverly helyből főszerepét 15 évesen. Azóta a karrierje magasan elkezdett felfelé ívelni. Főszerepet kapott a Hamupipőketörténetben Drew Seeley oldalán, a Hercegnő Védelmi Programban, ahol legjobb barátnőjével, Demi Lovatóval dolgozhatott, és egy családi filmben, a Ramona és Beezusban.
Selena már korábban is megmutatta, hogy bizony nem csak színészkedni, de énekelni is tud, ezért később megalapította saját zenekarát, a Selena Gomez & The Scene-t és 2009-ben ki is adták első albumukat, a Kiss & Tellt. A korong sikert aratott, így elkezdtek dolgozni A Year Without Rainen is, ami egy évre rá szintén megjelent. 2010-ben az immáron színész-énekesnőként tevékenykedő sztár hazánkba látogatott, és itt leforgatta a Monte Carlo című romantikus vígjátékot. A harmadik stúdió albuma 2011-ben jött ki, When The Sun Goes Down névvel, ami szintén nagyon sikeres lett. 2012-ben pedig még egy saját parfümöt is kiadott.
Selena most sem pihen, 2013-ra várható a Spring Breakers, amiben az egyik főszerepet kapta meg James Franco és Vanessa Hudgens oldalán. Szintén erre az évre várható az Aftershock és a The Getaway című filmjei is, de az sem kizárt, hogy egy negyedik lemezt is összehoz.
Az egykori Disney-sztár tehát rengeteg sikerre tett szert ez idő alatt, és a szerelem is rátalált a híres énekes, Justin Bieber mellett.


Forrás: http://starity.hu/magazin/29817-20-eves-lett-selena-gomez/#ixzz22qOM53VJ

Selena "magánélete"

A mostanában színészkedni próbáló Selena Gomez már viszonylag régen együtt van Justin Bieberrel, de ettől még nem veszi túl komolyan a magánéletét – írja a Femalefirst. Egy interjúban arról faggatták, hova tart a kapcsolatuk az énekessel, amire elárulta, hogy nagyjából sehova: "Szerencsés vagyok, nagyon jól érzem magam így. De 20 éves vagyok. Semmit nem veszek túl komolyan a magánéletemben. Remek barátaim vannak, és sok embert nagyon szeretek. Úgy érzem, minden a magától érkezik. A házasság megtörténik majd, ha minden úgy áll az életemben" – mondta Gomez, aki a szüleitől való elköltözést sem sürgeti, mert hogy nagyon jól érzi ott magát.

A legújabb források szerint Justin szemtől szemben kijelentette barátnőjének, Selenának: „Túl jó vagyok neked!” Bár sok fanatikus rajongó egyetért ezzel, és több fórumon is olvashattuk már, hogy Selenának többre kellene értékelnie egy ilyen fiút, mint amilyen Justin. Mint korábban megtudtuk, Selena úgy érzi, Justin túlságosan hozzászokott a tényhez, hogy a lány mellette van.

Selena egyik barátja elárulta a Star magazinnak: „Justin néha annyira arrogáns és gyerekes. Mi, Selena barátai régóta mondjuk már, hogy hagyja el végre. Ám mikor Selena elhatározza, hogy megteszi ezt a nagy lépést, Justin mindig kiengeszteli őt valamilyen romantikus gesztussal.”

A két popcsillag románca kisebb-nagyobb (inkább nagyobb) döccenőket kénytelen elviselni. Most éppen minden rendben, reméljük, így is marad!

Bieber jelenleg Japánban turnézik, Selena pedig kapva kapott az alkalmon, hogy kedvesével együtt fedezzék fel a Távol-kelet izgalmait. Persze nem bírták ki bolondozás nélkül, egy tipikus, ízig-vérig turistafotót posztoltak egy összegraffitizett fal elől. Figyelemre méltó, hogy nem viszolyognak a kamerától, noha Selena filmet forgat (Spring Breakers címmel) Bieber pedig turnézik, úgyhogy éjjel-nappal a vakuk kereszttüzében vannak.


Ezeket találtam itt-ott.. fura..